ГоловнаПолітика

Власник телеканалу NewsOne пообіцяв Савченко медійну підтримку

Євген Мураєв також зголосився надати скандальному депутату юридичну допомогу.

Власник телеканалу NewsOne пообіцяв Савченко медійну підтримку

Колишній член Партії регіонів, позафракційний нардеп Євген Мураєв, який володіє телеканалом NewsOne, заявив, що надасть депутату Надії Савченко медійну і юридичну підтримку.

Про це він сказав у коментарі LB.ua.

"Я голосував проти згоди на арешт і затримання Надії Савченко, тому що я не лукавий. Я впевнений, що народ України кожному дасть свою оцінку. Але я готовий підтримувати Надію. Буду їй надавати юридичну підтримку і медійну в тому числі. Демократія повинна бути повноцінною. Я вважаю, що це рішення - політичне, воно не має перспектив у суді. Все це було зроблено в інтересах президента і щоб не втопити рейтинг ГПУ", - заявив він.

Нардеп з фракції "Опозиційний блок" Нестор Шуфрич, своєю чергою, пояснив своє голосування тим, що "просто не повірив у звинувачення, як за Станіславським".

"Тому голосував проти. Мені здається, що за всім цим стоїть політологічний проект і бажання використовувати цей факт для політичної гри. Мотивацій може бути багато, починаючи з відволікання уваги і закінчуючи іншими питаннями. Адже сьогодні всі обговорюють лише тему Савченко. І цього домоглася влада. Я вважаю, що це розправа, яка матиме продовження. Не виключаю, що ініціатива Порошенка стосовно Савченко в результаті доб'є самого Порошенка", - сказав він LB.ua.

Нагадаємо, після публічних заяв генпрокурора Юрія Луценка про зв'язки Савченко з "Українським вибором" Віктора Медведчука і "кураторами з Кремля" нардепи з "Опоблоку" Нестор Шуфрич, Вадим Новінський, Ігор Шурма, Микола Скорик, а також екс-мер Харкова Михайло Добкін і нардеп Василь Гуляєв з "Відродження" проголосували проти згоди на її затримання і арешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram