ГоловнаПолітика

Слідство назвало версії у справі Волошина

Серед версій - нещасний випадок.

Слідство назвало версії у справі Волошина
Владислав Волошин
Фото: news.pn

Слідство розглядає п'ять версій у справі про смерть в.о. директора аеропорту Миколаєва, колишнього льотчика Владислава Волошина.

Про це повідомляють на сайті Головного управління Нацполіції в Миколаївській області.

Розглядають такі версії: самогубство в стані душевного хвилювання; самогубство, скоєне у зв'язку з професійною діяльністю на посаді в.о. директора; самогубство через взаємини в сім'ї; самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби в ЗСУ; нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю.

Проводяться судово-медична, комплексна судова експертиза (дактилоскопічна, балістична, хімічна), судово-хімічна, комплексна молекулярно-генетична-вибухотехнічна, психологічно-психіатрична посмертна, імунологічна експертизи.

Нагадаємо, 29-річний керівник Миколаївського обласного аеропорту Владислав Волошин наклав на себе руки 18 березня. У момент самогубства Волошина його родина перебувала вдома.

Пізніше в ЗМІ потрапило листування Волошина і невідомого, датоване кінцем лютого. У листуванні Волошин ділиться зі співрозмовником копіями доручень губернатора Миколаївської області Олексія Савченка, а також копією висновків перевірки Держаудитслужби ремонтних робіт в аеропорту. Волошин скаржиться на Савченка, а також говорить, що його навідують думки про самогубство. Він також повідомляє, що хотів писати заяву на звільнення, але губернатор продовжив йому контракт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram