ГоловнаПолітика

Одесита, який пошкодив сокирою машини на паркуванні суду, відправили під домашній арешт

Мазур заявив, що готовий відшкодувати збитки за свої дії.

Одесита, який пошкодив сокирою машини на паркуванні суду, відправили під домашній арешт

Жителя Одеси Анатолія Мазура, який 16 лютого забіг у двір Солом'янського районного суду Києва і пошкодив сокирою 13 автомобілів, які були там, відправили під домашній арешт.

Запобіжний захід для нього обрав увечері 17 лютого один із суддів Солом'янського суду, повідомляє Радіо Свобода.

Суд вирішив, що Мазур повинен перебувати під цілодобовим домашнім арештом протягом двох місяців, зобов'язав його не залишати місце проживання, а також здати закордонний паспорт і носити електронний засіб контролю.

Протягом дня адвокати Мазура заявляли про відвід судді, мотивуючи це тим, що справа не може розглядатися в суді, автомобілі співробітників якого були пошкоджені. Прокурор у справі заявив, що не вважає цю обставину перешкодою для винесення об'єктивного рішення. У результаті суд не задовольнив це клопотання.

Мазур в зверненні до суду заявив, що готовий відшкодувати збитки за свої дії, а також вказав, що має малолітню дитину, хвору матір і сестру, яка недавно народила.

Нагадаємо, Солом'янський райсуд Києва - один з найважливіших судів країни, він розглядає справи, що розслідуються Національним антикорупційним бюро. 15 лютого в суді розглядався запобіжний захід для мера Одеси Геннадія Труханова. Його вирішили відпустити на поруки одного з народних депутатів. Наступного дня Мазур прийшов трощити автомобілі співробітників цього суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram