ГоловнаПолітика

Детективи НАБУ прийшли з обшуком до першої заступниці голови ДМС Пімахової, - ЗМІ

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

Детективи НАБУ прийшли з обшуком до першої заступниці голови ДМС Пімахової, - ЗМІ
Дина Пимахова
Фото: kadry.net.ua

Співробітники Національного антикорупційного бюро проводять обшук у будинку в першої заступниці голови Державної міграційної служби Діни Пімахової.

Про це повідомляє INSIDER з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Він також зазначив, що НАБУ не виключає затримання Пімахової.

Нагадаємо, 29 листопада співробітники СБУ затримали агента НАБУ під прикриттям, який "вів" Пімахову. Після цього НАБУ заявило про зрив спецоперації й оприлюднило відео переговорів агента з Пімаховою, зняті прихованою камерою. Однак розмови, в якій пропонується хабар, на відео немає.

Того самого дня були затримані детективи НАБУ за провокування хабара. Після цього НАБУ звинуватило Генпрокуратуру і СБУ в "диверсії" проти себе і САП.

Сама Пімахова заявила, що її стосунки з детективом НАБУ "мали дружній характер і не стосувалися роботи", однак підтвердила, що написала на нього заяву.

Директор НАБУ Артем Ситник і спеціальний антикорупційний прокурор Назар Холодницький у результаті домовилися з генпрокурором Юрієм Луценком про те, що детективів із групи, яка працювала над цим розслідуванням, затримувати не будуть. При цьому ГПУ обшукала всіх негласних агентів НАБУ, які брали участь у цій операції, виклавши пізніше відео їхніх переговорів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram