ГоловнаПолітика

Вперше в Україні - Александр Нікс з Cambridge Analytica на ІТ Арена Анонс

  • Як сучасні технології переможуть нас?
  • Як перемагають сучасні технології?
  • Дізнайтеся, як технології впливають на вашу поведінку.
  • Людина, яка знає, за кого ви проголосуєте і що купите сьогодні.

Компанія, яка змінила хід історії

Людина, яка говорить, що "рекламні слогани" вже не актуальні, і знає все про майбутнє комерції і політичних кампаніях - Александр Нікс буде одним зі спікерів наймасштабнішої конференції Східної Європи ІТ Арена https://itarena.ua/, яка відбудеться 29 вересня - 1 жовтня.

Аналітика великих даних, психометрія і таргетинг - методи, які використовує компанія Александра Нікса, Cambridge Analityca, впливаючи на поведінку аудиторії. На сьогодні рекламне повідомлення або політичний меседж може бути настільки персоналізованим і створеним під кожну людину окремо, що гарантує 100% його успіх і сприйняття одержувачем. Зокрема, такий спосіб комунікації забезпечив успіх президентській кампанії Трампа і Brexit.

Александр Нікс, випускник Манчестерського університету, заснував Cambridge Analytica в 2013 році, яка швидко стала лідером з ведення політичних і рекламних кампаній в Європі і США. Александр увійшов до списку 25-ти геніїв, які створюють майбутнє бізнесу, за версією журналу WIRED.

На конференції Александр Нікс виступатиме з доповіддю "From Mad men to Math men". У ній йтиметься про сучасні способи комунікації, які засновані на великих даних і які можуть впливати на людей і те, як вони приймають рішення; як компанії можуть будувати більш персоніфіковані відносини з кожним зі своїх клієнтів; як дані і креативність залежать один від одного.

Доповідь Александра Нікса відбудеться на другий день конференції ІТ Арена, 30 вересня, о 10:00 на стадіоні Арена Львів. Після доповіді учасники конференції зможуть поставити свої запитання під час сесії питань-відповідей.

Організатори події: Lviv IT Cluster, ELEKS, Startup Depot, LITS, N-IX

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram