ГоловнаПолітика

Саакашвілі повторює шлях Савченко, - народний депутат

Дроздик назвав таку поведінку екс-губернатора політичною проституцією.

Саакашвілі повторює шлях Савченко, - народний депутат
Фото: facebook.com/drozdik.alexander

Заяви Михайла Саакашвілі не варто сприймати серйозно, а тим більше їм довіряти. Останні "сенсації" про "людей Яценюка" в морських портах - така ж дурість і брехня, як і багато з того, що оголошує Саакашвілі.

Про це написав народний депутат Олександр Дроздик на своїй сторінці в Facebook, коментуючи виступ екс-голови Одеської ОДА на каналі ЗІК.

За його словами, Саакашвілі сам визнав, що готовий на замовлення брати участь в інформаційних війнах, вимовляти те, про що йому накажуть зацікавлені особи.

"Після відставки з Одеси, Михайло Саакашвілі зізнався, що був учасником дискредитаційної кампанії проти Яценюка і його уряду. Саакашвілі розповів, що діяв так, тому що "його попросили". Хто цього разу "попросив" безпринципного політика робити чергові безглузді заяви на каналі ЗІК - думаю, скоро побачимо. Саакашвілі спочатку обслуговує своїх господарів, а потім сам зізнається в цьому", - заявив Дроздик.

Він назвав таку поведінку екс-губернатора політичною проституцією.

"Як це не сумно, але історія Саакашвілі сильно нагадує історію з Надією Савченко. Спочатку було багато надій і авансів до обох, а потім виявилося, що це пустушки і банальні шкідники", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Савченко створює свій політичний проект. Напередодні "Батьківщина" виключила Савченко з партії і фракції у Верховній Раді. Савченко була першим номером списку "Батьківщини" на виборах до парламенту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram