ГоловнаПолітика

Бенкендорфа запросили на роботу у Францію

Із посади голови правління телеканалу "Інтер" він пішов за особистими обставинами.

Бенкендорфа запросили на роботу у Францію
Егор Бенкендорф
Фото: telekritika.ua

Голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф отримав запрошення зайняти посаду в одному з найбільших медіа-холдингів Європи. Таку інформацію озвучив французький бізнесмен і продюсер Омар Арфуш. Він повідомив, що ще на початку літа Бенкендорфу зробила пропозицію європейська медіа-компанія, з якою він вів переговори в Парижі і взяв час подумати до вересня.

Сам Єгор Бенкендорф пояснив свою демісію з посади голови правління телеканалу "Інтер" особистими обставинами і власним бажанням. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи заяву Олексія Семенова про нібито звільнення Бенкендорфа.

"Заява Олексія Семенова, генпродюсера NewsOne, про моє відсторонення з посади не відповідає дійсності, я пішов за власним бажанням. За особистими обставинами. Можливо, причиною такої заяви Семенова стало елементарне порушення комунікації - зі мною не було зв'язку, і ми не обговорювали моє рішення" , - зазначив Бенкендорф.

У свою чергу, сам Семенов після відповіді Бенкендорфа запропонував йому очолити телеканал. "Телеканалу NewsOne потрібен нормальний, розумний і добрий голова правління. З усіх питань звертайтеся в особисті", - написав Семенов у Facebook.

Бенкендорф керував "Інтером" з лютого 2013 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram