ГоловнаПолітика

Тимошенко вимагає змінити стратегію управління країною

Політик заявила, що Порошенко і Гройсман повинні були провести нараду з лідерами фракцій.

 Тимошенко вимагає змінити стратегію управління країною
Фото: Макс Требухов

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вимагає змінити нинішню стратегію управління країною, яку вона вважає неефективною.

"Я закликаю повернутися до стратегічного, ефективного, якісного управління країною і припинити абсурд, який відбувається на рівні всіх гілок влади. Треба почати працювати як парламентсько-президентська форма правління, а не як зграя корупціонерів, які б лобіювали свої інтереси. Я закликаю змінити стратегію управління країною, змінити ставлення до країни", - цитує політика прес-служба партії.

За поданням Тимошенко, першого дня нової сесії мала відбутися велика нарада за участю президента, прем'єра, міністрів, лідерів парламентських фракцій, на якій слід було обговорити бюджетну резолюцію.

"Президент виголосив промову, спікер виголосив промову. Після цього представники влади піднялися з урядової ложі і кудись пішли всі разом. Я думаю, що зараз у сусідній кімнаті - кімнаті відпочинку - вони піднімають келих за початок нової сесії. Але водночас голови фракцій, що представляють парламентську республіку, кажуть про ключові речі життя країни в майже порожньому залі", - обурилася Тимошенко.

Нагадаємо, що 6 вересня Верховна Рада розпочала шосту сесію, під час ранкового засідання перед депутатами зі щорічним посланням виступив президент Петро Порошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram