ГоловнаПолітика

Порошенко вирішив призначити Райніна головою АП

Голова Харківської ОДА повертається до Києва.

Порошенко вирішив призначити Райніна головою АП
Игорь Райнин
Фото: www.sq.com.ua

Президент Петро Порошенко призначив голову Харківської обладміністрації Ігоря Райніна новим головою Адміністрації президента.

Про це голова держави сказав на засіданні Нацради реформ у понеділок.

"Хотів би повідомити, що я прийняв рішення про призначення головою Адміністрації президента Ігоря Львовича Райніна. Ті, хто мав можливість побувати в Харкові, на власні очі переконався, наскільки кардинальні та карколомні зміни відбулися в Харківській області, причому і в політичній частині, і в менеджерській, господарській. Ми тільки-но повернулися звідти, де з Ігорем Львовичем відкривали органний зал філармонії, відкривали станцію метро. Сьогодні, на мою думку, Харківська область - це зразок упровадження децентралізації, причому не за кількістю об'єднаних громад, а за якістю", - сказав Порошенко, представляючи Райніна.

Президент вважає, що Райнін - "один з кращих, якщо не найкращий" голова обладміністрації і що іншим регіонам варто переймати харківський досвід.

Указ про призначення буде підписано пізніше в понеділок на спеціальному засіданні Кабміну, на якому буде внесено кандидатуру на посаду голови Харківської обладміністрації.

З квітня по листопад 2014 року Райнін обіймав посаду першого заступника голови Харківської обладміністрації, в лютому 2015 року був призначений головою ОДА. У період між роботою в Харкові Райнін кілька місяців займав посаду заступника голови Адміністрації президента.

Нагадаємо, що попередній голова АП Борис Ложкін переходить на посаду голови Національної інвестиційної ради після двох років роботи на Банковій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram