ГоловнаПолітика

Порошенко оголосив про відставку Ложкіна

Голова Адміністрації президента переходить на роботу в Національну інвестиційну раду.

Порошенко оголосив про відставку Ложкіна
Фото: Макс Требухов

Президент Петро Порошенко на засіданні Нацради реформ у понеділок оголосив про відставку голови Адміністрації президента Бориса Ложкіна.

Ложкін залишиться в команді Порошенка, він очолить Національну інвестиційну раду - консультативно-дорадчий орган при Президентові, створений 2014 року замість Ради вітчизняних і іноземних інвесторів. Він також буде радником Порошенка.

"Для цієї ради важливо знайти правильних людей, які, з одного боку, мають колосальний політичний досвід, а з іншого - будуть мати можливість розмовляти з бізнесом його ж мовою. Цим критеріям відповідає Борис Євгенович Ложкін. Роль ключового менеджера, роль ключового комунікатора в такому надзвичайно важливому питанні, як залучення інвестицій в економіку України, сьогодні складно переоцінити", - сказав президент.

Ложкін очолював АП із червня 2014 року. Він прийшов в Адміністрацію президента з бізнесу. Раніше Ложкін володів одним з найбільших медіа-холдингів України UMH, але продав його Сергієві Курченку, коли президентом був Віктор Янукович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram