ГоловнаПолітика

Пивоварський йде у відпустку і не повернеться на посаду міністра (оновлено)

У міністерстві чекають ясності зі складом уряду

Пивоварський йде у відпустку і не повернеться на посаду міністра (оновлено)
Андрей Пивоварский
Фото: Макс Требухов

У п'ятницю, 18 березня, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський відлітає у відпустку, з якої вже не повернеться на міністерський пост.

Про це LB.ua стало відомо з власних джерел.

Таким чином, Пивоварський має намір реалізувати прийняте раніше рішення про відставку. При цьому офіційного оголошення - поки не буде ясності з урядом - у Мінтрансі на цю тему робити не планують. "Поки він просто йде у відпустку, але з неї на роботу вже не повернеться", - зазначило джерело.

Прес-служба Міністерства інфраструктури повідомила "Українським новинам", що Пивоварський так і не відкликав заяву про свою відставку, подану в грудні.

"Заява міністра з грудня перебуває апараті Верховної Ради. Відтоді нічого не змінилося", - повідомила представник прес-служби.

Вона додала, що рішення про відставку міністра приймає Верховна Рада, без згоди якої жоден міністр не може піти у відставку.

У лютому на засіданні Кабміну Пивоварський говорив, що відкличе свою заяву про відставку.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко зажадав повного перезавантаження Кабміну. При цьому президентська фракція БПП заявила, що задоволена роботою Пивоварського і вважає його міністром-технократом, який реалізує правильні реформи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram