ГоловнаПолітика

Гринів: критикувати фракцію зсередини - це абсурд

При цьому нардеп розповів, чому з БПП не виганяють незгодних.

Гринів: критикувати фракцію зсередини - це абсурд
Фото: 24tv.ua

Внутрішньофракційна критика, яка лунає від так званого "молодого покоління" депутатів у БПП, - несерйозна і безвідповідальна.

Так відсутність єдиної позиції фракції прокоментував народний депутат Ігор Гринів, соратник Президента Петра Порошенка, в інтерв'ю програмі "Лівий берег" із Сонею Кошкіною".  "Позиція наших молодих депутатів «Я прийшов, але я маю власну думку і - щоб її почули - я критикуватиму все зсередини». Вибачте, але це абсурд, - заявив Гринів. - Так вони до смішного доводять!"

При цьому нардеп пояснив, чому тих, хто не дотримується загальної думки, не виключать з фракції.

"У цьому випадку мені простіше їх «тролити». Вони це роблять не тому, що погані, просто ще не розібралися, куди потрапили. Вони не зрозуміли, що бути парламентарієм - це робота не тільки на власний імідж і лайки у фейсбуці, але й відповідальність за країну. І цю відповідальність ні на кого в Раді перекласти", - зазначив соратник Президента, погодившись при цьому з думкою, що не мовчати іноді важливо.

"Так. І тому я проти їх виключення. От лише не треба - ще не прийшовши фактично в парламент - придумувати собі «місію»: критикувати все зсередини. Будь добрий, розберися, спробуй змінити, а не критикувати", - додав Гринів.

При цьому він назвав свою підгрупу у фракції найбільш дисциплінованою.

"Я не використовую жодних додаткових методів, щоб вони голосували так чи інакше. Якщо я маю певний погляд - завжди обґрунтовую його. Ті, хто зовсім не хотів слухати - вже в інших політичних проектах", - резюмував нардеп.

Читайте також повну версію інтерв'ю "Ігор Гринів: "Країні дуже пощастило з цим Президентом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram