ГоловнаПолітика

Голову сільради у Дніпропетровській області спіймали на великому хабарі

Володимир Мелетич уже відбував умовний термін за хабарництво

Голову сільради у Дніпропетровській області спіймали на великому хабарі
Владимир Мелетич
Фото: san-lavr.narod.ru

Голови Новопільської сільради Криворізького району Дніпропетровської області зловили на хабарі у розмірі 8000 доларів і 8000 гривень.

Про затримання голови однієї з сільських рад Криворізького району повідомляє прес-служба облпрокуратури. За даними сайту Кривого Рогу 0564.ua, мова йде про голову сільради Новопілля. На сайті ЦВК вказано, що в жовтні минулого року на цю посаду переобрали самовисуванця Володимира Мелетича.

Гроші Мелетич отримав від громадянина в обмін на дозвіл розробити проект землеустрою та затвердження проектної документації щодо відведення землі у власність для ведення сільського господарства. Голова сільради обіцяв організувати позитивні рішення депутатами і державними установами.

Зараз вирішується питання про повідомлення Мелетича про підозру і обрання запобіжного заходу.

0564.ua пише, що операцію із затримання голови сільради проводили з використанням "мічених" купюр. Також зазначається, що сім'я Новопільського сільського голови має бізнес на території села Новопілля, а його син очолює місцеве житлово-комунальне підприємство.

Також видання стверджує, що Мелетич вже притягувався до відповідальності за схожий злочин. 1 лютого 2010 року він отримав хабар, згодом його визнали винним і засудили до п'яти років позбавлення волі умовно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram