ГоловнаПолітика

З "Подробиць" звільнили редакторку за мат у прямому ефірі

Журналістка використала нецензурне слово під час сюжету про Небесну сотню

ТОВ "Національні інформаційні системи" звільнило креативного продюсера Марію Столярову, яка 21 лютого під час трансляції програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер" супроводила сюжет про Небесної сотні словами "Ну-ка давайте заканчивать эту х****".

Про це повідомляють на сайті podrobnosti.ua.

Громадянка Росії Столярова пояснила недільний інцидент технічною помилкою. "Так, дійсно в прямому ефірі відбулася лажа. Це моя лажа, але нічого спільного з тим що реально відбувалося на включенні з Майдану! Чотири майданчики одночасно, і це жахливі нерви - телевізійники знають, як це буває", - заявила вона після того, як виник скандал.

Столярова принесла свої вибачення і запевнила, що не хотіла образити родичів загиблих героїв Небесної сотні. ТОВ "НІС" також приносить свої вибачення глядачам.

Компанія "Національні інформаційні системи" займається виробництвом інформаційних програм для телеканалу "Інтер", таких як "Чорне дзеркало", "Новини", "Подробиці" та "Подробиці тижня".

"Інтер" напередодні заявив, що також обурений інцидентом, що стався в ефірі "Подробиць тижня", але наголосив, що не причетний до нього. "Випусковий редактор програми "Подробиці тижня" Марія Столярова є співробітником компанії "НІС" і ніколи не працювала на телеканалі "Інтер". І телеканал не може відповідати за дії осіб, які не є його співробітниками", - йдеться в його заяві. Столярова раніше працювала на "Рен-ТВ", в її соціальних мережах після спалаху скандалу знайшли антиукраїнські й антимайданівські записи. Журналістка назвала їх "робочою необхідністю".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram