ГоловнаПолітика

Помічник Держсекретаря США з питань озброєнь відвідає Україну

Європейське турне Френка Роуза триватиме з 9 по 27 січня

Помічник Держсекретаря США з питань озброєнь відвідає Україну
Фото: topwar.ru

Помічник Держсекретаря США з питань перевірки і дотримання угод щодо контролю над озброєннями Френк Роуз відвідає з триденним візитом Україну під час свого європейського турне.

Про це інформує УНН з посиланням на прес-службу Державного департаменту США.

"18-20 січня помічник держсекретаря Роуз відвідає Київ, щоб провести переговори з офіційними особами в МЗС, Державному космічному агентстві і РНБО України з питань космічної безпеки та інших тем, що становлять взаємний інтерес", - йдеться у повідомленні.

Помічник глави зовнішньополітичного відомства США також візьме участь у церемонії, присвяченій оновленню двосторонніх зв'язків у рамках роботи Центру зі зниження ядерної небезпеки, яка відбудеться у Міністерстві оборони.

Європейське турне помічника держсекретаря США триватиме з 9 по 27 січня. У цей період він планує здійснити візити до Франції, Нідерландів, Німеччини, Італії, України, Фінляндії, Швеції, Естонії і Литви.

Нагадаємо, президент Обама вирішив посилити контроль над торгівлею зброєю у США. Таким чином він намагається скоротити число злочинів, які вчиняються з використанням вогнепальної зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram