ГоловнаПолітика

Вітко розповів про свої конфлікти з Ляшком і Радикальною партією

Депутат не побачив майбутнього у фракції, яка покинула коаліцію.

Вітко розповів про свої конфлікти з Ляшком і Радикальною партією
Фото: Александр Рудоманов

Нардеп Артем Вітко дав інтерв'ю телеканалу News One, у якому розповів про свої внутрішні конфлікти з Олегом Ляшком і про те, чому він не бачить свого майбутнього в Радикальній партії.

За словами Вітка, коли сталася трагедія з вибухом гранати під стінами Верховної Ради, Олег Ляшко почав закликати до радикальних дій, аж до виходу партії з коаліції, на що Вітко відповів, щоб він не вирішував за всіх. "Я Ляшкові заявив, що виходити із коаліції не буду, тому що розвал коаліції - це сепаратизм. У нас стався, м'яко кажучи, конфлікт. Можна простежити за хронологією дій. Спочатку Ляшко каже, що нас винесуть із коаліції вперед ногами, потім приймає інше рішення, зараз він проситься назад. Сьогодні рейтинг Радикальної партії упав до 3%, і він це розуміє. Свого майбутнього в партії я не побачив", - цитує Вітка РБК-Україна.

За його словами, це не перша претензія Вітка до дій Радикальної партії. В інтерв'ю народний депутат згадав конфлікт зі скандальним законопроектом про націоналізацію АТБ, автором якого був Сергій Рибалка.

За словами Вітка, у той час "Рибалка підійшов до нього і сказав, що АТБ возить через фронт свій транспорт і годує сепаратистів і що необхідно вплинути на цю ситуацію".

"Я підписався під законопроектом, але вже потім дізнався, що Рибалка є родичем одного із власників АТБ. Я сказав Сергію, що він нахабно використовує мене для вирішення особистого конфлікту, на що Рибалка почав мене шантажувати. Мовляв, він має відео, на якому він передавав мені документи, і що він скаже, що там були гроші. Я йому сказав, нехай збирає докази і йде з ними в ГПУ й антикорупційний комітет і там розповідає. Після цього я відкликав свій голос", - заявив політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram