ГоловнаПолітика

У ЦВК запевняють, що не збиралися анулювати результати виборів у Дніпропетровську

Про це заявила заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна

У ЦВК запевняють, що не збиралися анулювати результати виборів у Дніпропетровську
Фото: www.2000.ua

"Стало відомо, що нібито створюється скандальна ситуація з приводу того, що ЦВК має приймати якісь рішення і припиняти повноваження якихось членів ТВК. У неділю жодного засідання із цього приводу ЦВК проводити не буде", - заявила вона.

Усенко-Чорна також підкреслила, що в Центрвиборчкомі відбулася "одна з пересічних робочих нарад", де обговорювали проблемні питання, жодних засідань про припинення діяльності ТВК у Дніпропетровську не було.

Вона також уточнила, що обговорювалося питання організації роботи Дніпропетровської міської виборчої комісії. "У ЦВК надійшла низка звернень, надійшла низка скарг, надійшли матеріали. Стоїть питання про ротацію членів районних виборчих комісій у Дніпропетровську. Обговорювалися ці питання", - сказала Усенко-Чорна.

Нагадаємо, екзит-пол, проведений на замовлення телеканалу ТСН, показав поразку Вілкула з 38% проти 62% у Філатова. Екзит-пол соціологічної служби "Соціс" також показав перемогу Філатова: 55,8% проти 41,5%. Підрахунки Опозиційного блоку показали перемогу Олександра Вілкула на виборах мера в Дніпропетровську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram