ГоловнаПолітика

Парубій проти об'єднання "Народного фронту" і БПП в єдину партію

Спільна участь у виборах сприятливо позначиться на ситуації в Україні, вважає віце-спікер

Парубій проти об'єднання "Народного фронту" і БПП в єдину партію
Фото: 24tv.ua

Рішення "Народного фронту" йти на місцеві вибори спільно з Блоком Петра Порошенка тактично правильне, щоб не породжувати протистояння в "низах".

Таку думку  озвучивл один із засновників НФ, віце-спікер Верховної Ради Андрій Парубій в інтерв'ю програмі "Лівий берег із Сонею Кошкіною".

"Те, що партія президента і партія прем'єра на цих виборах не будуть взаємним протиборством, а на місцях це неминуче і призвело б до емоційного виплеску на самій горі... Те, що цього зараз не буде, я вважаю, що для держави Україна це добре", - зазначив Парубій.

"Я вважаю, повинен зберігатися баланс сил. Це важливо. Разом з тим, конкретно на цих виборах, рішення про те, щоб іти не окремими колонами, щоби йти без взаємного протистояння «в низах», видається мені тактично правильним для української держави. Особливо на тлі того, що - з одного боку - для Путіна вкрай важливо розбалансувати ситуацію в Україні", - додав також він.

Разом з тим, віце-спікер акцентував на тому, що не є прихильником об'єднання політичних сил в одну партію.

Крім того, характеризуючи майбутнє "Народного фронту" після неучасті (самостійної) у виборах, Парубій зазначив:

"Якби я думав партійними інтересами, то, напевно, багато чого в моєму житті склалося інакше. Я намагався, намагаюся і буду намагатися, насамперед, думати державними інтересами. І в цьому аспекті немає ніякого значення ані щодо політичного майбутнього Парубія, ані політичного майбутнього «Народного фронту»", - резюмував віце-спікер.

Докладніше читайте в повній версії інтерв'ю "Андрій Парубій: «Вплив Путіна - через своїх агентів - на ситуацію в Україні залишається дуже високим»"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram