ГоловнаПолітика

Політолог оцінив перші півроку губернатора Дніпропетровської області

Реформи Резніченка запропонували масштабувати по всій країні.

Політолог оцінив перші півроку губернатора Дніпропетровської області
Фото: petropavl-rn.dp.gov.ua

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко вирізняється серед популярних губернаторів тим, що не займається виборами, лобіюванням кандидатів чи участю в ток-шоу, а будує в цей час лінію оборони, запроваджує державні електронні сервіси, залучає інвестицію та ремонтує дороги.

Про це заявив політолог Микола Давидюк, коментуючи перші півроку роботи Резніченка.

"За півріччя на посаді керівника такої непростої області, як Дніпропетровська, Валентин Резніченко зумів стати над політичною сутичкою промислових груп і місцевих кланів. Він відпрацьовує виключно державну пропрезидентську позицію", - сказав він.

Давидюк вважає, що кейси успішних проектів Резніченка можна масштабувати по всій країні як приклади ефективних управлінських рішень.

Він також висловив думку, що Резніченко виявився одним із кращих представників нової хвилі державних управлінців, які прийшли на державну службу з бізнесу. "За півроку він показав комплексний результат з економічних, соціальних, оборонних та інфраструктурних показників. Системність і постійна участь у рутинних державних процесах в області виокремлюють голову Дніпропетровщини серед інших, не менш популярних керівників регіонів, яких дуже часто, на жаль, заносить у піар", - сказав Давидюк.

Нагадаємо, Резніченко замінив на посаді губернатора Ігоря Коломойського. До призначення він керував Запорізькою областю, а раніше працював у групі компаній ТОВ "Український медіа-холдинг".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram