ГоловнаПолітика

Господар "Буковеля" оголосив про вихід із фракції БПП

Коломойський далі виводить своїх людей з коаліції

Господар "Буковеля" оголосив про вихід із фракції БПП
Фото: shevchenko.if.ua

Народний депутат Олександр Шевченко (один із співвласників гірськолижного курорту "Буковель"), який висувається в мери Івано-Франківська від партії "Укроп", оголосив про вихід з фракції "Блоку Петра Порошенка".

"Настав час відповідальних кроків. Я прийняв рішення про вихід з парламентської фракції "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді України. Це рішення продиктовано не сучасною кон'юнктурою і не спробою залишити "Титанік", що тоне. На його палубі все ще багато можливостей для тих, хто хоче політичної кар'єри і прихильності влади", - повідомляється на сайті Шевченка.

Наразі у фракцію БПП входять 142 депутати. Окрім Шевченка про свій вихід з неї вже заявили нардепи Богдан Матковський та Олег Мусій, однак вони ще де-юре вважаються у складі фракції.

Нагадаємо, що партія "Укроп", яку очолюють близькі соратники олігарха Ігоря Коломойського, входить в опозицію до чинної влади.

Держава останнім часом послідовно виганяє людей Коломойського з влади. Так, звільнено главу Державіаслужби Дениса Антонюка, з "Укртатнафти" звільнено Олександра Лазорка, також змінили главу "Укрнафти", яку багато років контролює за рахунок менеджменту Коломойський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram