ГоловнаПолітика

Жебрівський розповів, що має зробити влада Донецької області за півроку

Йдеться про запровадження порядку в області, підготовку інфраструктурних проектів та співпрацю з бізнесом

Жебрівський розповів, що має зробити влада Донецької області за півроку
Фото: donoda.gov.ua

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський поставив три основні завдання перед органами місцевої влади регіону на найближче півріччя.

Ці завдання губернатор озвучив на останньому брифінгу після своєї поїздки 17 червня в Артемівський район, пише Укрінформ.

"Три посили я зробив для місцевої влади, тобто те, що вони повинні зробити", - сказав Жебрівський, зазначивши, що термін виконання - найближчі півроку.

Він перерахував завдання, які стосуються запровадження законів і порядку на території області, підготовки інфраструктурних проектів на місцях та тісної співпраці влади з бізнесом.

"Перше - впровадження закону і порядку. До цього будемо жорстко підходити, і закон, і порядок в Донецькій області будуть. Друге завдання влади - підготовка інфраструктурних проектів. Тому що всі говорять, що води немає, каналізація погана, а коли питаєш: є проект на відновлення каналізації, поновлення водопостачання, - кажуть, що ні. Це той інвестиційний ресурс, який повинен в це воєнний час зайти в Донецьку область", - пояснив Жебрівський.

"І третє - співробітництво, партнерство з бізнесом. Людина, яка платить податки, має бути шанована. І на сьогоднішній день не бізнесмен має бігати за владою, а влада повною мірою досить швидко відповідати на питання і потреби бізнесу", - додав губернатор.

Голова обладміністрації висловив упевненість, що спільними зусиллями ці поставлені завдання перед органами місцевої влади буде виконано.

Нагадаємо, раніше Жебрівський висловив намір перевірити працівників адміністрації за фактом співпраці з так званою ДНР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram