ГоловнаПолітика

Росія привезла антиукраїнську пропаганду на конференцію ОБСЄ

Провокацію російської делегації зупинили українські журналісти

Фото: www.facebook.com/yevhen.hlibovytsky

Російська делегація привезла антиукраїнську пропаганду на міжнародну конференцію ОБСЄ "Безпека журналістів, свобода слова і плюралізм під час конфлікту".

Як повідомляє кореспондент LB.ua, перед початком конференції член Громадської палати Росії Максим Григор'єв розклав пропагандистські антиукраїнські матеріали під назвою "Військові злочини українських силовиків: тортури і нелюдське ставлення" поруч із матеріалами ОБСЄ.

Фото: twitter.com/indrih

Це вчасно помітили українські журналісти. Вони привернули увагу організаторів до цієї провокації - і російські матеріали одразу прибрали зі столів.

Після цього на конференції з відвертою пропагандою у стилі посла РФ в ООН Віталія Чуркіна виступив уповноважений МЗС Росії з прав людини, демократії та верховенства права Костянтин Долгов.

Дводенна конференція у Відні зібрала понад 300 європейських журналістів. На конференції експерти зосередилися на таких питаннях, як безпека і журналістська етика, інформаційна війна і пропаганда, розробка практичних інструментів і рекомендацій щодо роботи в умовах конфліктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram