ГоловнаПолітика

Мельничук звинуватив Генпрокуратуру у непрофесійності

Депутат вважає, що його оббрехали кілька разів

Мельничук звинуватив Генпрокуратуру у непрофесійності
На цьому фото Сергій Мельничук ще зі своїм автоматом
Фото: http://nr2.com.ua

Депутат Верховної Ради Сергій Мельничук заявив, що має багато питань до Генпрокуратури, яка відправила до Верховної Ради подання про зняття з нього недоторканності. Про це він заявив журналістам у кулуарах парламенту під час перерви.

"Я і так ходитиму в Генпрокуратуру, як і ходив, даватиму свідчення. Це має робити кожен громадянин України, нічого страшного в цьому немає", - сказав Мельничук і додав, що готовий до того, що з нього можуть зняти недоторканність.

"У мене багато питань до Генпрокуратури. Наприклад, Шокін якось сказав, що мене немає в Україні... Потім на регламентному комітеті Гузир сказав, що я вкрав 1000 автоматів, нічим не підтверджуючи свої слова. Тобто ці люди звинувачують мене в тому, чого я не робив, і підривають мою репутацію. Їм навіть регламентний комітет каже, чому ви пишете слово "банда", якщо доказів цього немає. Ці люди поводяться непрофесійно. Навіщо нам така прокуратура, яка поводиться непрофесійно?!" - заявив він.

Нагадаємо, спікер Верховної Ради Володимир Гройсман за результатами засідання ради коаліції доручив регламентному комітету з 14:00 до 16:00 ухвалити рекомендації щодо зняття імунітету з депутатів Сергія Клюєва та Сергія Мельничука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram