ГоловнаПолітика

Патрульну службу очолить доцент університету ім. Шевченка

МВС визначилося з кандидатом на пост глави нового департаменту

Патрульну службу очолить доцент університету ім. Шевченка
Фото: kolo-turboty.kiev.ua

МВС збирається призначити головою департаменту патрульної поліції Георгія Зубка, доцента кафедри адміністративного права Київського національного університету імені Шевченка. Про це пише видання "Новое время" з посиланням на джерело у міністерстві.

За словами співрозмовника, у відомстві проводили відбір різних кандидатів, вимоги до претендента - він має бути українцем, людиною поза системою і не перебувати в політичній партії. У вівторок, 2 червня кандидатуру Зубка затвердили на колегії Міністерства внутрішніх справ. Наказ підписав міністр МВС.

Зубко з відзнакою закінчив у 2007 році київську Академію внутрішніх справ України за спеціальністю юрист-правознавець. Через три роки захистив дисертацію. З 2012 року і по нині викладач кафедри адміністративного права Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, викладає курси "Адміністративне право".

Паралельно з 2012-го по січень 2015 року обіймав пост заступника директора департаменту ПАТ ХК Київміськбуд.

З весни 2014 року є координатором благодійної організації "Коло турботи", яка активно займається передачею гуманітарної допомоги воїнам АТО і здійснила понад 40 поїздок в зону бойових дій.

Наприкінці 2014 року заснував київську суспільно-політичну школу Caps, мета якої навчання громадського активу суспільства. До призначення головою патрульної служби Зубко був генеральним директором девелоперської компанії ТОВ "Джі-Пі груп", яка займається сферою нерухомості та альтернативним паливом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram