ГоловнаПолітика

Квіташвілі спробує провести в медицині безболісні реформи

Міністр упевнений, що його досвід дуже допоможе Україні

Квіташвілі спробує провести в медицині безболісні реформи
Александр Квиташвили
Фото: Макс Требухов

Новопризначений міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі переконаний, що Україні під силу подолати труднощі, з якими зіткнулася медицина.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.

Міністр вірить, що його досвід допоможе провести ефективні реформи системи охорони здоров'я і забезпечить право кожного громадянина на якісну і доступну медицину на всій території держави.

«Я працюю в системі охорони здоров'я вже 15 років. Усі ті реформи, які проходила Грузія, починаючи з 1996 року, відбувалися або під моїм керівництвом, або з моєю участю. У 2008-2010 роках я був міністром охорони здоров'я, соціального забезпечення та праці Грузії, і саме тоді відбувалися складні реформи системи охорони здоров'я. Я впевнений, що мій досвід дуже допоможе Україні», - зазначив міністр на брифінгу після призначення нового складу уряду.

За словами Олександра Квіташвілі, щоб утілити поставлену мету, свою підтримку йому готові надати парламент, Президент і прем'єр-міністр.

"Ми будемо намагатися, щоб шлях, який Україна буде проходити в системі модернізації системи охорони здоров'я, був безпомилковим, безболісним, але найголовніше - щоб це дозволило людям на території всієї країни отримати якісну систему охорони здоров'я. Нам потрібно, щоб в Україні була така медицина, яка працює для людей, працює скрізь і доступна для всіх", - наголосив міністр.

Нагадаємо, 2 грудня Рада призначила новий склад Кабінету Міністрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram