ГоловнаПолітика

Найєм проголосував проти Кабміну

Колишній журналіст пішов проти волі своєї фракції

Найєм проголосував проти Кабміну
Фото: Макс Требухов

Єдиним депутатом Верховної Ради, який проголосував проти нового Кабміну, став Мустафа Найєм з "Блоку Петра Порошенка". Про це свідчать результати поіменного голосування на сайті парламенту.

"Я дуже хочу, щоб у нашого уряду вийшло. За окремих міністрів я готовий був голосувати двома руками, багато хто вселяє надію, деяким хочеться вірити. Але я не готовий брати на себе відповідальність за всіх, хто опинився в цьому Кабінеті міністрів", - написав він у фейсбуці.

Його колега по журналістському цеху Сергій Лещенко в цьому голосуванні утримався. Таке ж рішення прийняли Світлана Заліщук, Ольга Червакова і ще три депутати БПП. Також утрималися Андрій Білецький, Володимир Парасюк, Борислав Береза, Юрій Дерев'янко, Борис Філатов, Дмитро Ярош, шестеро представників "Самопомочі", Ігор Луценко з "Батьківщини", Юрій Шухевич з Радикальної партії, 10 членів групи "Економрозвиток".

"Опоблок" був відсутній майже у повному складі, "Воля народу" не голосувала.

Нагадаємо, що за новий Кабмін Арсенія Яценюка проголосували 288 депутатів. В цьому уряді буде три людини, які тільки сьогодні стали громадянами України. Також в уряді з'явився міністр інформаційної політики без міністерства Юрій Стець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram