ГоловнаПолітика

Анексія Криму була прорахованим і правильним рішенням, - Путін

Президент Росії не сумнівається в "успішному майбутньому" півострова

Анексія Криму була прорахованим і правильним рішенням, - Путін
Фото: EPA/UPG

Рішення щодо ситуації навколо Криму були прораховані, а в їхньому успіху сумнівів немає, оскільки на боці Росії - "правда". Таку думку висловив президент РФ Володимир Путін в інтерв'ю ИТАР-ТАСС.

"Потрібно вміти зважувати всі можливі наслідки і при прийнятті рішення враховувати будь-які варіанти розвитку подій, щоб виключити несприятливі", - сказав глава російської держави. "Безбашенних (вчинків) допускати не можна, ціна помилки дуже висока", - додав він.

На питання про те, чи були прораховані наслідки дій РФ щодо Криму, Путін відповів ствердно. "Так. Це стратегічне рішення", - сказав він. На уточнюючу репліку про те, чи закінчиться це добре, президент відреагував: "Думаю, так воно і станеться".

"Просто ми сильніші. За всіх. Тому що ми праві", - сказав Путін.

Нагадаємо, 21 березня президент Росії Володимир Путін підписав договір про "входження" Криму до складу РФ на основі псевдореферендуму, проведеного 16 березня 2014 року в автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

Українська влада та міжнародна спільнота не визнають підсумків референдуму, а також входження АРК до складу Російської Федерації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram