ГоловнаПолітика

У Порошенка почали фейсбук-реконструкцію подій Майдану

Користувачів соцмереж просять ділитися постами річної давнини

У Порошенка почали фейсбук-реконструкцію подій Майдану

Команда Президента Петра Порошенка почала в соцмережах проект "Майдан - день за днем", в рамках якого кожен день публікуватимуться пости про Євромайдан річної давнини.

"Моя команда розпочала проект Майдан - день за днем - кожен день героїчної історії Майдану має бути реконструйований. Прошу приєднуватись зі своїми фотографіями, відео, спогадами і коментарями", - написав Порошенко у фейсбуці. Проект доступний за посиланнями www.fb.com/MaydanDenZaDnem, twitter.com/MaydanDenZaDnem

"Кожен з днів Майдану має бути реконструйований, щоб ні наше покоління, ні наступні не забули, якою ціною нам далася Свобода і Гідність", - додав Порошенко.

На сторінці проекту йдеться, що адміністратори щодня публікуватимуть новини, пости і коментарі річної давнини.

"Всі учасники спільноти зможуть ділитися своїми матеріалами, фотографіями, відео і коментарями. Ми хочемо відновити в реальному часі перебіг подій, осмислити їх ще раз, доповнити новими або забутими шматками мозаїки до повної картини. Запрошуємо брати участь і бути активними: публікувати фото і відео поточного дня, згадувати події саме цього дня рік тому, доповнювати відомі факти новими даними, свідченнями або документами", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, лише 47 особам вручили повідомлення про підозру у злочинах, пов'язаних з подіями на Майдані. За час акцій протесту загинули понад 100 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram