ГоловнаПолітика

Про коаліцію домовляються п'ять партій, - Гопко

Фінального тексту коаліційної угоди поки що немає, є тільки "напрацювання", розповіла кандидат у нардепи

Про коаліцію домовляються п'ять партій, - Гопко
Фото: galnet.org

Переговори щодо коаліційної угоди ведуть 5 партій - "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", "Радикальна партія", "Самопоміч", а також "Батьківщина" на чолі з Юлією Тимошенко.

Про це повідомила кандидат у нардепи від партії "Самопоміч", співзасновник громадської ініціативи "Реанімаційний пакет реформ" Ганна Гопко в ефірі "Шустер live", передає Укрінформ.

"Як відбувається зараз процес написання коаліційної угоди. Це текст, який було на початку запропоновано (з боку "Блоку Петра Порошенка" - ред.), але зараз, оскільки формується текст чотирма політичними силами, і приєдналася "Батьківщина". Тобто вже зараз п'ять політичних сил пишуть коаліційну угоду, нову. Цей варіант, який зараз зачитувався, ми зараз переписуємо з баченням, відповідно, до програм "Самопоміч", "Блоку Петра Порошенка", "Народного фронту", "Радикальної партії" та "Батьківщини", - сказала вона.

За словами Гопко, поки що ще немає фінального тексту коаліційної угоди, є тільки "напрацювання".

Раніше представник партії "Блок Петра Порошенка" Віталій Ковальчук висловив думку про те, що остаточної текст коаліційної угоди буде затверджено до кінця наступного тижня.

Учасники продовжать обговорення коаліційної угоди в суботу, 8 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram