ГоловнаПолітика

Міліціонерам видадуть жетони у формі зірки

Латунний жетон матиме форму 48-променевої зірки

Міліціонерам видадуть жетони у формі зірки

Уряд доручив Міністерству внутрішніх справ розпочати впровадження ідентифікаційних жетонів серед своїх співробітників.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на постанову уряду №594 від 22 жовтня. На сайті Кабміну такої постанови наразі немає.

Кабмін доручив МВС впроваджувати ідентифікаційні жетони поступово з урахуванням наявних фінансових ресурсів у межах бюджетних призначень, передбачених для міністерства на відповідний рік.

Згідно з документом, ідентифікаційний жетон виготовляється зі сплавів міді (латунь) з частковим покриттям нікелем у формі восьмикутної 48-променевої зірки діаметром 65 мм.

"У центральній частині ідентифікаційного жетона - зображення малого Державного Герба України. У верхній частині по колу на синьому тлі випуклими буквами розміщено напис "Міністерство внутрішніх справ України", у нижній частині на випуклій планці - особистий номер, що складається з шести цифр синього кольору. Кріплення з фіксацією карабінного типу виготовляється зі сплавів міді (латунь) і з'єднується з ідентифікаційним жетоном контактним зварюванням. На зворотному боці нанесено напис "Власність МВС України", - йдеться в документі.

Нагадаємо, раніше про те, що МВС має намір видавати своїм співробітникам металеві іменні жетони, повідомляв заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram