ГоловнаПолітика

Бойовики Донбасу активізувалися, отримавши боєприпаси з РФ

Позиції військових обстріляли більш ніж 40 разів

Бойовики Донбасу активізувалися, отримавши боєприпаси з РФ
Фото: EPA/UPG

Російсько-терористичні війська на Донбасі різко активізувалися після того, як отримали боєприпаси, доставлені з так званими "гуманітарними" конвоями з РФ.

Зокрема, як повідомляє координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, за минулу добу російсько-терористичні війська обстріляли позиції сил АТО більш ніж 40 разів. Найнапруженіша ситуація склалася на Дебальцевському та Донецькому напрямках - там завдано відповідно 18 і 10 вогневих ударів.

Складною залишається ситуація в районі аеропорту Донецька - 5 обстрілів, н.п. Нікішине, Чорнухине - по 3 обстріли, н.п. Орлово-Іванівка, Гранітне, Могила Гостра, Золоте, Павлопіль, 31 блокпост - по 2 обстріли.

Як додає прес-центр АТО, близько опівночі бойовики з ПТУР обстріляли підрозділ військових у районі села Березове в Донецький області. Наслідком обстрілу стало поранення одного військовослужбовця, його скерували в лікарню.

Нагадаємо, в результаті обстрілів у зоні бойових дій на Донбасі у вівторок один український військовослужбовець загинув, п'ятеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram