ГоловнаПолітика

Екс-депутат Марков супроводжував Пореченкова у донецькому аеропорту

Одеський політик заявив, що Київ влаштував геноцид на Донбасі

Екс-депутат Марков супроводжував Пореченкова у донецькому аеропорту

Лідер партії "Родина", екс-депутат Верховної Ради Ігор Марков супроводжував російського актора Михайла Пореченкова під час візиту в Донецьк, зокрема під час обстрілу Пореченковим донецького аеропорту.

Про це свідчить відео, яке зняв просепаратистський абхазький телеканал Annanews.

"Що розповідати? Я його щойно забрав з аеропорту, з передової, - каже на початку відео Марков, вказуючи на Пореченкова. - Це нормальна людина?.. Він ще й сам стріляв по цих..."

Сам Пореченков, відповідаючи на питання, навіщо він їздив в аеропорт, заявив: "Ну а як по-іншому?.. Я кажу: Перемир'я? - Перемир'я. Підемо подивимося? - Підемо. Показати, яке перемир'я? - Кажу: "Так". Поїхали на передову. Нормально, війна".

Сам Марков наприкінці відео заявляє, що Київ влаштував на Донбасі геноцид.

Нагадаємо, 30 жовтня Михайло Пореченков відкрив вогонь з великокаліберного кулемета по українських військових в аеропорту Донецька. Відео, на якому він у військовій формі і касці з написом "Преса" стріляє з великокаліберного кулемета, з'явилося в мережі.

Після скандалу Пореченков заявив, що кадри, на яких він стріляє з кулемета в аеропорту Донецька, були зрежисованими, а патрони - холостими.

25 лютого, одразу після зміни влади в Україні, колишнього народного депутата Ігоря Маркова звільнили з-під варти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram