ГоловнаПолітика
Спецтема
Выборы в Верховную Раду - 2014

Аваков: "Народний фронт" знає, як захистити Україну

Міністр заявив, що його партія готова співпрацювати з іншими політсилами

Аваков: "Народний фронт" знає, як захистити Україну
Фото: Макс Левин

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, шостий номер у виборчому списку "Народного фронту", заявив, що його партія знає, як захистити Україну.

"Хочете - називайте це ідеологією, хочете - доктриною, ми визначаємо "Народний фронт" як об'єднання громадян, які здатні відповісти на питання як військового плану - "Як захистити країну?", так і на внутрішніх фронтах - проти корупції, підриву внутрішнього спокою в країні і так далі", - цитує чиновника прес-служба НФ.

"З огляду на людей, які прийшли в "Народний фронт", думаю, можна зробити висновок, що це люди, які можуть компетентно відповідати на виклики часу", - зазначив міністр.

Відповідаючи на запитання журналістів про відносини "Народного фронту" з іншими політичними силами, Арсен Аваков зазначив, що в демократичній країні нормальною є ситуація, коли різні політичні сили формують той єдиний фундамент, на якому

ґрунтується сила країни.

"Абсолютно нічого страшного не буде, якщо в якісь моменти наша точка зору збігатиметься з точкою зору політичних сил демократичного спрямування", - підсумував Аваков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram