ГоловнаПолітика

У новій Раді не буде фракції Коломойського

Губернатор Дніпропетровської області не бачить потреби у створенні "груп впливу"

 У новій Раді не буде фракції Коломойського
Фото: Макс Левин

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський не планує створювати у новообраній Раді груп або фракцій з числа своїх представників. Про це повідомляє прес-служба обласної держадміністрації.

Коломойський зазначив, що має намір працювати на посаді губернатора.

"Я не планую створювати у Верховній Раді ніяких фракцій і груп впливу. Я державний чиновник. Петро Олексійович Порошенко сказав, що має намір залишити мене на цій посаді і не планує мене звільняти. Ми діємо в рамках того виборчого процесу, до якого звикли. Тому повторюся: ніяких груп і фракцій у Верховній Раді я збирати не має наміру", - сказав Коломойський.

Губернатор також заявив, що не має наміру йти на вибори і переводити свою роботу в політичну площину.

"Я є головою Дніпропетровської облдержадміністрації, у мене є безпосередні керівники - Адміністрація Президента і Кабінет Міністрів. Якщо ми говоримо про те, що змінюємо країну, хочемо очистити її, то, я вважаю, цей процес необхідно починати із самого себе. Я можу зареєструвати партію, знайти однодумців, піти у виборчий процес і отримати 5% голосів. Питання: а навіщо? Якщо я проти політики Президента, то я повинен написати заяву про звільнення і йти у вільне політичне плавання", - сказав Коломойський.

Нагадаємо, Коломойського призначив губернатором Дніпропетровської області 2 березня 2014 року в. о. президента Олександр Турчинов. Після виборів президента Петро Порошенко не міняв главу адміністрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram