ГоловнаПолітика

Міліція оточила склад з агітматеріалами "Батьківщини" у Вінниці

МВС шукає зброю за анонімним дзвінком

Міліція оточила склад з агітматеріалами "Батьківщини" у Вінниці
Фото: liga.net

Міліція оточила склад, в якому зберігаються агітаційні матеріали партії "Батьківщина" у Вінниці.

Як повідомляє прес-служба партії, вчора вінницька облорганізація "Батьківщини" отримала з друкарні свіжі агітматеріали і завезла їх в гараж приватного будинку одного із членів партії.

Наступного дня після обіду до нього під'їхали міліціонери, заявивши, що отримали інформацію про те, що за цією адресою незаконно зберігається зброя. Оскільки господаря вдома не було на місці, міліція не зайшла у двір, але зупинила машину одного з районних штабів, яка саме вивозила частину матеріалів, і обшукала її. Причому коли зброї в машині не виявили, міліціонери почали питати, хто привіз ці газети і на якій підставі їх вивозить.

Будинок, де зберігаються агітаційні матеріали, оточено чотирма машинами МВС і ДАІ.

"Батьківщина" допускає, що міліція таким чином умисно перешкоджає політичній діяльності. "Ми вже проходили "мінування" вінницького офісу під час президентських виборів у травні. Тепер у наших партійців шукають зброю за анонімним дзвінком, насправді розпитуючи про агітаційну продукцію. Ми сподіваємося, що зазначені події - не спланована акція, а лише прикре непорозуміння", - повідомила партія.

Нагадаємо, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко у четвер була в Вінниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram