ГоловнаПолітика

Семенченко заявив про три "котли" у Старобешівському районі

Бойовики і російські військові вимагають від бійців АТО здатися

Семенченко заявив про три "котли" у Старобешівському районі
Семен Семенченко (архив)
Фото: www.facebook.com/dostali.hvatit

Командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко інформує, що за станом на ранок суботи бойовики та російські військові оточили сили АТО у трьох місцях. Про це він написав у Facebook.

"Прибули у точку. Ситуація така: три котли оточення. Новокатеринівка, Старобешеве і Червонопільске (такого населеного пункту нема, ймовірно, йдеться про Краснопілля Старобешівського району, - ред.). В останньому селі - "Донбас" і залишки тих частин, які не здалися. Підбадьорюємо хлопців телефоном. Списки вдалося почати складати тільки тепер, усю ніч не було зв'язку. Де командувач угруповання і всі комбати - поки що невідомо", - написав він.

"Виникла проблема, яку сподіваємося швидко розв’язати. Військова частина, що оточила хлопців під Червонопільским, нічого не знає про домовленості і дала ще дві години на те, щоб здатися. Сподіваюся, що це просто повільні шестірні військової бюрократичної машини... Змушений вступити у контакт з розвідротою ВДВ РФ з метою відтягнути термін ультиматуму, щоб могла встигнути пройти команда", - додав комбат.

Він також зазначив, що поінформував про цю ситуацію президента України і командувача Нацгвардії.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко провів переговори з бойовиками і досягнув домовленості щодо виведення з оточення бійців батальйону "Донбас" та інших військовослужбовців, які перебували під Іловайськом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram