ГоловнаПолітика

До Тельманового рухається велика колона військової техніки бойовиків (оновлено)

Неподалік розгорнуто штаб батальйонної тактичної групи ЗС РФ

До Тельманового рухається велика колона військової техніки бойовиків (оновлено)
Архив
Фото: informator.lg.ua

У напрямку Тельманового Донецької області рухається колона військової техніки бойовиків у кількості до 100 одиниць.

"Отримано данінформацію про рух колони техніки в кількості до 100 од. (танки, БТР, РСВЗ "Град", БМП) по дорозі сполученням "Старобешеве - Тельманове" в напрямку Тельманового. На техніку нанесено розпізнавальні знаки у вигляді кіл або трикутників білого кольору", - повідомляє прес-центр АТО.

У штабі антитерористичної операції повідомили агентство РБК-Україна, що ця колона проникла в Україну з Росії.

Крім того, повідомляється, що на виїзді з села Перемога (Старобешівський район) розгорнуто штаб батальйонної тактичної групи Збройних сил Російської Федерації. В Амвросіївку зайшли 5 БТР і 1 "КамАЗ" із живою силою.

Також отримано інформацію про те, що з території Російської Федерації через село Дібрівка в бік Дмитрівки проїхала колона в складі 6 РСЗО "Град", 8 тентів "КамАЗів", 2 "Уралів" з живою силою.

Цілу добу російська сторона продовжувала процес перекидання військової техніки Збройних сил Російської Федерації до прикордонних з Україною районів, в першу чергу, в Ростовську область. Водночас відзначається зменшення військової присутності підрозділів Збройних сил Російської Федерації у прикордонних районах Бєлгородської, Курської, Воронезької та Брянської областей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram