ГоловнаПолітика

РФ продовжує стягувати війська до кордону України, - Держприкордонслужба

Зафіксовано рух близько 30 танків на ділянці Брянської області поблизу кордону з Україною

РФ продовжує стягувати війська до кордону України, - Держприкордонслужба
Фото: inforesist.org

РФ продовжує стягувати війська до державного кордону України. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Відомо, що підрозділи 9 омсбр і 288 артбр ЗС РФ знаходяться в прикордонних з Україною районах Ростовської та Бєлгородської областей.

"Також зафіксовано рух колони (близько 30 танків) на ділянці Брянської області поблизу кордону з Україною і значне скупчення бронетехніки поблизу н.п. Новошахтинськ Ростовської області", - йдеться в повідомленні.

"О 9:45 19 липня в районі позиції ЗС РФ на газорозподільній станції (поблизу н.п. Стрілкове Херсонської області) зафіксовано вихід на вогневі позиції і розгортання в бойовий порядок підрозділів ЗС РФ, в кількості танк - 4 од., БТР - 3 од., особовий склад - до 100 осіб", - повідомляє прес-служба.

Також помічено рух двох колон (по 7 гаубиць в кожній) з м. Сімферополя в напрямку м. Джанкой, які згодом прямували в н.п. Перекоп.

"Сьогодні вранці з 4 до 5 години відбувся мінометний обстріл позицій прикордонників поблизу ППр "Червонопартизанськ". Постраждалих немає", - додала прес-служба.

Нагадаємо, раніше Рада національної безпеки оприлюднила докази перекидання через кордон України російських систем "Град" на ділянці "Амвросіївка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram