ГоловнаПолітика

Вночі силовиків у прикордонних районах двічі обстріляли з території РФ - Тимчук

Вогонь вели з мінометів

Вночі силовиків у прикордонних районах двічі обстріляли з території РФ - Тимчук
Архив
Фото: Макс Левин

Вночі позиції сил АТО в прикордонних районах двічі обстріляли з території Росії. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Згідно з оперативним повідомленням групи "Інформаційний опір", за ніч позиції сил АТО в прикордонних районах двічі обстріляли з території Росії. Вогонь вели з мінометів.

Крім цього, обстріляли позиції сил АТО поблизу н.п.Шишкове (зі стрілецької зброї), Олександрівськ (з РСЗВ БМ-21 "Град"), Авдіївка (зі стрілецької зброї), Червонопартизанськ (зі стрілецької зброї), Маринівка (з танка). Силовики відкривали у відповідь вогонь. Інформація щодо втрат уточнюються, зазначає експерт.

Тимчук також повідомив, що в Слов'янську і Краматорську військовослужбовці продовжують роботи з відновлення цих населених пунктів. Розміновано підходи до обірваних ліній електропередач. У роботах використовується інженерна техніка і особовий склад Збройних сил України.

"Сили АТО утримують позиції в районах аеропортів Донецька і Луганська. Терористи двічі обстріляли з мінометів аеропорт в Луганську, також з РСЗВ БМ-21 "Град" обстріляно аеропорт в Донецьку. Незважаючи на це, силовикам вдалося розширити контрольовану територію в районі обох аеропортів і закріпитися на нових позиціях », - повідомляє Тимчук.

Нагадаємо, 17 липня терористи обстріляли прикордонпункт Маринівка (Шахтарський район Донецької області) з реактивної артилерії, розташованої на російській території біля хутора Репіхуватий Ростовської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram