ГоловнаПолітика

Порошенко зустрівся з матерями і дружинами солдатів

Президент пообіцяв ретельно вивчити всі пропозиції

Президент Петро Порошенко провів зустріч з матерями і дружинами військових, які перебувають у зоні антитерористичної операції.

Як повідомляє прес-служба президента, Порошенко подякував їм за подвиг синів і чоловіків.

Жінки поділилися з президентом своїм баченням проблем військових і висловили пропозиції щодо їх вирішення. Президент запевнив, що не залишить без уваги жодної проблеми, ретельно вивчить всі пропозиції. За його словами, робиться все для налагодження безперешкодного забезпечення військових підрозділів всім необхідним - боєприпасами, їжею, водою.

"Президент підкреслив, що сьогодні проти України розв'язано справжню війну", - сказано в повідомленні.

Порошенко зазначив, що він тричі був у зоні проведення АТО. За його словами, за місяць територію проведення АТО вдалося зменшити вдвічі, передусім завдяки мужнім діям українських військових.

Президент підкреслив, що режим припинення вогню обов'язково має встановлюватися у двосторонньому порядку.

Нагадаємо, вранці біля Адміністрації президента дружини і матері бійців 72-ї мотострілецької бригади провели мітинг з вимогою надіслати підкріплення до бійців, які потрапили в оточення на кордоні з Росією в Свердловському районі Луганської області.

Фото: Олександр Рудоманов

У ніч проти середи, 16 липня, в бою на кордоні з Росією в Луганській області українські військовослужбовці зазнали серйозних втрат, в оточенні опинилися 72-а мотострілецька, 79-а аеромобільна і 24-а механізована бригади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram