ГоловнаПолітика

Очевидці повідомляють, що до Луганська з боку РФ в'їхало 6 танків, 6 БТРів та 8 КамАЗів з бойовиками

Колони бронетехніки в'їхали через м. Суходольськ

Очевидці повідомляють, що до Луганська з боку РФ в'їхало 6 танків, 6 БТРів та 8 КамАЗів з бойовиками
Архив
Фото: http://vv.gov.ua

Сьогодні перетнули українсько-російський кордон і в'їхали до Луганська 6 танків, 6 БТРів, 2 "Гради" та 8 КамАЗів з бойовиками з боку м. Суходольська. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на голову громадської організації - Громадянська ініціатива "Права справа" Дмитра Снєгирьова.

За словами Снєгирьова, таку інформацію йому передають безпосередньо з місця подій члени його громадської організації, а також місцеві жителі, які є очевидцями того, що відбувається.

"Сьогодні о 6.40 та о 7.20 до Луганська з боку Росії через м. Суходольськ в'їхали дві колони важкої бронетехніки: 6 танків, 6 БТРів, 2 "Гради", а також 8 КамАЗів з живою силою", - повідомив він.

Нагадаємо, заступник секретаря РНБО Михайло Коваль заявив, що російсько-український кордон по всій своїй довжині, включаючи раніше проблемні ділянки в Луганській області, зараз повністю знаходиться під контролем українських Збройних сил та Державної прикордонної служби. Пізніше спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко не виключає можливості проникнення нових бойовиків з Росії через державний кордон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram