ГоловнаПолітика

Порошенко призначив голову Горлівського головкому МВС т.в.о. голови Слов'янської РДА

Першорядним завданням Андрія Крищенка є захист населення і відновлення життєдіяльності міста

Порошенко призначив голову Горлівського головкому МВС т.в.о. голови Слов'янської РДА
Фото: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко призначив начальника Горлівського міського управління Головного управління МВС України в Донецькій області, полковника міліції Андрія Крищенка на посаду тимчасово виконувача обов'язки голови Слов'янської районної державної адміністрації.

Про це йдеться в розпорядженні №959/2014-рп, повідомляє прес-служба голови держави.

Раніше Порошенко звільнив із цієї посади Петра Бєлоконова.

"Мені важко буде дібрати кращу людину, ніж Ви, для того, щоб захистити людей. Ви людина, яка продемонструвала, що не маєте страху. Ви знаєте, що за Вами стоїть потужна і сильна держава, що за Вами стоїть народ і що ми повинні очистити нашу землю від бандитів", - зазначив Порошенко під час зустрічі з Крищенком.

Президент зазначив, що першорядним завданням Крищенка на новій посаді є захист місцевого населення і відновлення життєдіяльності Слов'янська: енерго- і водопостачання, роботи органів влади, відновлення українського телевізійного мовлення.

Нагадаємо, як заявив учора радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, на високі посади в органи внутрішніх справ призначатимуть тих міліціонерів, які протистояли терористам на Донбасі.

8 червня командир батальйону МВС "Артемівськ" Костянтин Матейченко став головою Артемівської районної адміністрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram