ГоловнаПолітика

У ДонОДА розповіли про події минулої доби

Зафіксовано сім фактів пошкодження залізничних колій терористами

У ДонОДА розповіли про події минулої доби
Фото: 62.ua

Департамент з питань внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації оприлюднив дані про суспільно-політичну ситуацію в області станом на 15.00 середи.

Як повідомляється на сайті ДонОДА, незважаючи на двосторонні домовленості про припинення вогню, бойовики продовжують нападати на позиції українських силовиків у Донецьку, Красному Лимані, Новогродівці, Слов'янську, Слов'янському, Шахтарському районах.

Тривають обстріли блокпостів українських військовослужбовців у Слов'янську поблизу комбікормового заводу і на горі Карачун, а також по позиціях армії, дислокованих на перетині доріг на Красний Лиман та Слов'янськ.

У Донецьку зафіксована атака бойовиків на позиції українських військових в аеропорту.

У Слов'янському районі (Червоноармійське) бойовики збили вертоліт ЗСУ, в результаті чого загинуло дев'ять військовослужбовців.

У Новогродівці в центрі міста відбулася перестрілка між представниками ДНР і Національною гвардією.

У Слов'янську бойовики захопили будівлю Управління охорони водних біоресурсів та регулювання вилову риби, щоб використовувати будівлю для своїх потреб.

У Шахтарському районі бойовики вчинили кілька збройних нападів на прикордонників у Дмитрівці, які змушені тримати оборону. На сьогодні бої тривають у Дмитрівці і Дібровці.

Транспортна міліція розслідує сім фактів пошкодження залізничних колій в області. За минулу добу невідомими особами вчинено абсолютно несанкціоноване втручання в роботу залізниці на перегонах "Горлівка - Пантелеймонівка" і "Горлівка - Новобахмутівка", "Караванна - Доля", «Булавін - Дебальцеве". Події зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 258 Кримінального кодексу України - "терористичний акт".

У Горлівці на трьох ділянках залізничних колій сталися вибухи. У двох випадках пошкоджено сьомий і дев'ятий стрілочні переводи на станції Доломіт. Збою в русі поїздів не було. В останньому випадку пошкоджено 4 метри рейок непарної колії на перегоні "Деліївка - Микитівка". Рух поїздів на перегонах призупинено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram