ГоловнаПолітика

За ніч бойовики обстріляли армію чотири рази, - РНБО

Терористи намагалися напасти на блокпост ДПС на дорозі "Бірюкове-Довжанський"

За ніч бойовики обстріляли армію чотири рази, - РНБО
Фото: EPA/UPG

Бойовики вночі 23 червня чотири рази обстріляли табори і блокпости сил антитерористичної операції на Донбасі, повідомляє інформцентр Ради національної безпеки і оборони України.

Зазначають, що протягом майже трьох годин, починаючи з 1:25, обстрілювали базовий табір ротної тактичної групи №72 зі Свердловська Луганської області.

"Була спроба нападу на блокпост ДПС на дорозі "Бірюкове-Довжанський" (Луганська обл., - ред). Українські військові обстріляли нападників із мінометів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, з мінометів, розташованих на території керамічного заводу у Слов'янську Донецької області, обстріляно блокпост 95 ОМБР, а також базовий табір ротної тактичної групи 72 ОМБР у Краснопартизанську Луганської обл.

Раніше повідомляли, що бойовики минулої ночі обстріляли з мінометів позиції сил антитерористичної операції поблизу міста Кремінна Луганської області - поранено двох солдатів.

Зазначимо також, Президент Петро Порошенко по телефону повідомив канцлера Німеччини Ангелу Меркель, що з моменту припинення вогню силами АТО бойовики порушили цей режим понад 20 разів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram