ГоловнаПолітика

Прикордонники відбили чергову атаку бойовиків

Терористи вели стрілянину з гранатометів і стрілецької зброї

Прикордонники відбили чергову атаку бойовиків
Фото: Макс Левин

Співробітники української прикордонної служби відбили чергову атаку бойовиків і затримали авто зі зброєю та боєприпасами. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Протягом четверга в районі відділу прикордонної служби "Станично-Луганське" спостерігали зосередження озброєних бойовиків - близько 300 осіб. За декілька сотень метрів від підрозділу вони облаштували блокпости і вогневі точки, наголошено в повідомленні.

"Уже вночі сьогодні з 00:30 до 02:30 прикордонний підрозділ було атаковано терористами. Вони вели стрілянину з гранатометів і стрілецької зброї. Прикордонники відкрили вогонь по нападниках. Усього було 6 хвиль обстрілу. Один з військовослужбовців отримав легкі осколкові поранення. Також під'їжджали 4 машини швидкої допомоги до місць перебування бойовиків. Про напад повідомлено всі органи взаємодії", - сказано в повідомленні прес-служби відомства.

Також сьогодні вночі на кордоні з Росією прикордонники затримали три автомобілі.

Спочатку зупинили "Мерседес-Віто", який мав зустрічати і супроводжувати автомобілі з Росії. А через деякий час затримали дві "Газелі", які рухалися із сусідньої держави. Усього в автомобілях було 28 автоматів АК, 6 кулеметів, 3 гранатомети типу "Муха", 4 снайперські гвинтівки і 40 ящиків із боєприпасами і гранатами. Серед пасажирів однієї "Газелі" була жінка, яка при собі мала 10 тисяч доларів США. Усього прикордонники затримали 13 осіб.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram