ГоловнаПолітика

Порошенко: вороги українського народу не залишаться безкарними

Майбутній президент висловив співчуття сім'ям 12 загиблих військових

Порошенко: вороги українського народу не залишаться безкарними
Фото: EPA/UPG

Майбутній президент Петро Порошенко висловив співчуття сім'ям 12 військовослужбовців, які загинули під час обстрілу вертольота з боку терористів поблизу Слов'янська.

"Сьогодні трагічно загинули наші хлопці. Це момент глибокої скорботи і я висловлюю щирі співчуття родинам і близьким загиблих. Ми зобов'язані зробити все, щоб більше жоден українець не загинув від рук терористів і бандитів. Ці злочинні дії ворогів українського народу не залишаться безкарними", - заявив Порошенко, повідомляє УНІАН.

Як повідомляє прес-служба Нацгвардії, серед загиблих - шестеро військовослужбовців Національної гвардії, включаючи екіпаж вертольота, і шестеро представників спецпідрозділу "Беркут". Один військовослужбовець Національної гвардії, пілот вертольота, залишився живим і перебуває у важкому стані. Серед загиблих - начальник Управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майор Сергій Кульчицький.

Командувач та особовий склад Національної гвардії України приносять щирі та глибокі співчуття родинам і близьким загиблих.

Нагадаємо, сьогодні близько 12.30 в районі проведення АТО під Слов'янськом під час розвантаження продуктів харчування на четвертий блокпост терористи збили вертоліт Мі-8 Нацгвардії, в результаті чого загинули 12 людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram