ГоловнаПолітика

Ющенка не запросили на загальнонаціональний круглий стіл, - Ванникова

Влада не хоче чути критику, вважає прес-секретарка Ющенка

Ющенка не запросили на загальнонаціональний круглий стіл, - Ванникова
Фото: Макс Левин

Відсутність третього президента України Віктора Ющенка у списку запрошених на загальнонаціональний "круглий стіл" може свідчити про неготовність влади почути справедливу критику.

Про це заявила прес-секретарка політика Ірина Ванникова, пише "Інтерфакс-Україна".

"Ініціативу проведення загальнонаціонального круглого столу в поточній надзвичайній політичній ситуації можна тільки вітати як єдиний дієвий демократичний механізм її вирішення. Однак дивує, що в коло запрошених рішенням в.о. президента України та голови Верховної Ради Олександра Турчинова не включили третього президента України Віктора Ющенка", - сказала вона.

За словами Ванникової, виключення Ющенка зі списку запрошених на "круглий стіл" може свідчити про те, що його ініціатори "поставили свої персональні політичні інтереси і зведення порахунків вище за інтереси порятунку країни", і виглядає це так, що "політики не готові почути правду й аргументовані оцінки своїх прорахунків".

"Дії української влади не можна оцінити як ефективні. Після Майдану людей обурює безпорадність політиків, які не готові реалізувати ті можливості, які зараз з'явилися у країни. Усі бачать, що влада здала Крим і готова здати східні області", - сказала прес-секретар політика.

Нагадаємо, 14 травня у Верховній Раді пройде Перший всеукраїнський круглий стіл національної єдності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram