ГоловнаПолітика

На участь у теледебатах погодилися 14 кандидатів у президенти України

Добкін, Ярош і Тігіпко ще остаточно не відповіли

На участь у теледебатах погодилися 14 кандидатів у президенти України
Фото: podrobnosti.ua

Чотирнадцять кандидатів у президенти погодилися взяти участь у проекті "Національні дебати", дев'ять іще остаточно не відповіли.

Як повідомили в прес-службі НТКУ, категоричної відмови не було ні від одного з кандидатів. На роздуми їм залишився день.

Листи-запрошення розіслані всім учасникам передвиборної гонки. Уже погодилися Ольга Богомолець, Андрій Гриненко, Олександр Клименко, Валерій Коновалюк, Наталія Королевська, Ренат Кузьмін, Василь Куйбіда, Олег Ляшко, Микола Маломуж, Вадим Рабинович, Володимир Саранов, Юлія Тимошенко, Василь Цушко і Зорян Шкіряк.

Остаточно не відповіли з приводу своєї участі Юрій Бойко, Анатолій Гриценко, Михайло Добкін, Петро Порошенко, Петро Симоненко, Сергій Тігіпко, Олег Тягнибок, Олег Царьов і Дмитро Ярош.

Проектом "Національні дебати" передбачено, що кандидати протягом 90 хвилин будуть відповідати на запитання людей, які зібралися в глядацькій аудиторії: професури, студентства, громадських активістів і журналістів.

Кожен з кандидатів отримає рівні можливості за часом. Склад учасників вирішить жеребкування у прямому ефірі "Першого Національного". Національна телекомпанія не візьме грошей з кандидатів за участь у цих дебатах.

Модератором дискусії буде генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія. Дебати транслюватимуть на "Першому Національному" в суботу та неділю в прайм-тайм.

Нагадаємо, дострокові президентські вибори в Україні заплановано на 25 травня 2014 року. Балотуватися на них будуть 23 кандидати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram