ГоловнаПолітика

Штепа в ефірі російського ТБ подякувала Путіну

Чиновниця заявила про підтримку сепаратистів

Штепа в ефірі російського ТБ подякувала Путіну
Фото: news.rambler.ru

Мер Слов'янська Неля Штепа дала інтерв'ю російському каналу вперше після свого зникнення.

Чиновниця заявила про підтримку сепаратистів і зазначила, що поруч з ополченням почувається захищеною.

"Я дивлюся на прибічників федералізації і бачу, що вони сильні духом. Вони переможуть і "Правий сектор", і військових - вони всіх тут переможуть, тому що вони впевнені в тому, що вони роблять", - заявила мер.

Штепа додала, що "дуже вдячна Путіну за те, що він увійшов до Криму. Він зупинив на Полтаві "Правий сектор". Якби Крим не перейшов до Росії, нас би змели, як дуже багатьох, і зараз у Слов'янську перебували б не ополченці, а "Правий сектор".

Кореспондент телеканалу акцентував увагу на тому, що Штепа прийшла на інтерв'ю з зачіскою і дорогим макіяжем. Так само голова міста виглядала в суботу, 11 квітня, коли ополченці захопили будівлю міської міліції Слов'янська. Тоді на барикадах Неля першою підтримала бійців "самооборони". Правда, після цього вона безслідно зникла, а трохи пізніше в одній з українських газет з'явилося її інтерв'ю, де вона стверджувала, що перехід на сторону антимайданівців був хитрістю.

Зараз Штепа стверджує, що тоді вона просто злякалася: "Можливо, я як жінка - жахлива панікерша. Тому що для мене смерть будь-якої людини - це кінець життя. Я настільки панікувала, коли ополченці увійшли в місто. Я навіть зараз панікую".

Нагадаємо, раніше, лідер бойовиків Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявив, що Неля Штепа добровільно склала з себе повноваження і весь цей час перебувала в будівлі міськради разом з ополченцями. Російський канал називає міського голову колишнім мером. СБУ почала кримінальне розслідування проти Штепи, якій інкримінується сепаратизм і посягання на територіальну цілісність України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram