ГоловнаПолітика

У Маріуполі сепаратисти обнесли мерію колючим дротом і збудували навколо неї двометрові барикади

Використовували шини і тротуарну плитку

Захоплену будівлю Маріупольської міськради обнесли колючим дротом, а біля неї збудували барикади заввишки понад два метри. Про це повідомляє сайт 0629.com.ua.

Фото: 0629.com.ua

Як повідомляє видання, для будівництва барикад використовували шини, які мешканці привозили своїми автомобілями, серед них були й дорогі іномарки без номерних знаків. У справу йшли меблі з міської ради, пісок з дитячого пляжу біля фонтану, а також тротуарна плитка, дошки і навіть запчастини від автомобілів.

Фото: 0629.com.ua

Забарикадовано всі входи в міську раду, зокрема бокові двері. Також шинами укріплено вікна в цокольному поверсі будівлі. Загарбники ходять по кабінетах. Зокрема, їх бачили в малому залі міськради. Також відчинено вікна в різних кабінетах на всіх поверхах мерії.

Фото: 0629.com.ua
" Присутні заявили, що не мають наміру відступати і готові стояти тут до переможного кінця. До них на допомогу прибуло підкріплення з Донецька. Їх головною метою є проведення референдуму про незалежність Донецької області. До того ж вони готові відбивати будь-яку атаку, для цього вони шукають зброю у мисливців і збираються майструвати коктейлі Молотова. Крім того, щоб уникнути нападу, вони мають намір проводити біля стін мерії мітинги й у будні. Загарбники запасаються продуктами харчування і теплим одягом. До вечора деякі жителі розійшлися по домівках. Переважно залишилася чоловіча половина населення", - йдеться в повідомленні.

Фото: 0629.com.ua
Фото: 0629.com.ua

Фото: 0629.com.ua

Фото: 0629.com.ua

Фото: 0629.com.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram